Hazine, yarın 2 tahvil ihalesi düzenleyecek

- Güncelleme:
Hazine, yarın 2 tahvil ihalesi düzenleyecek

Ekonomi Haberleri

Hazine Müsteşarlığı, yarın düzenlenecek ilk ihalede 5 yıl vadeli 6 ayda bir yüzde 4,15 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirilecek

Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, yarın düzenlenecek ilk ihalede 5 yıl (1799 gün) vadeli 6 ayda bir yüzde 4,15 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek. Hazine, ikinci ihalede 10 yıl (3577 gün) vadeli 6 ayda bir yüzde 0,5 bir reel kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilini yeniden ihraç edecek. Hazine ayrıca 16 Temmuzda da 2 tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Bu tarihteki ilk ihalede 2 yıl (665 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 2,5 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç edilecek. Aynı gün yapılacak diğer ihalede ise 10 yıl (3521 gün) vadeli 6 ayda bir yüzde 3,55 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...