Sahte parayla dolandırıcılık yaparken polise yakalandı

Düzenleyen:
Sahte parayla dolandırıcılık yaparken polise yakalandı

YAŞAM Haberleri

​Şanlıurfa’da internet üzerinden cep telefonlarını satmak için ilan veren vatandaşları arayarak sahte para ile satın alan şahıs, son işinde ilanı veren polisler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, M.E.K. isimli şahıs, internet üzerinden ilan vererek cep telefonlarını satmak isteyen vatandaşları arayarak almak istediğini söyledi. Daha sonra vatandaşlarla buluşan şahıs, cep telefonlarını sahte para karşılığı alıp kayıplara karıştı. Şahsı yakalamak için çalışma başlatan polisler, internete cep telefonu ilanı verip zanlı ile irtibata geçti. Zanlı, ilanı görünce cep telefonu satıcısı olduğunu düşünerek polisi aradı. Buluşma noktasına giden şahıs, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Aynı yöntemle 7 kişiyi dolandırdığı öğrenilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından “dolandırıcılık ve parada sahtecilik” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...