Ukrayna'da metan gazı patlaması, 1 ölü

/ Kaynak: CHA
Ukrayna'da metan gazı patlaması, 1 ölü

DÜNYA Haberleri  / CHA

Ukrayna'nın güney doğusundaki Donetsk bölgesinin Makeyevka şehrindeki bir madende meydana gelen metan gazı patlaması sonucunda göçük meydana geldi.

Ukrayna'nın güney doğusundaki Donetsk bölgesinin Makeyevka şehrindeki bir madende meydana gelen metan gazı patlaması sonucunda göçük meydana geldi. nbsp;Ukrayna Olağanüstü Haller Servisi'nden yapılan açıklamada, göçüğün cumartesi gecesi saat 22.55 sularında yerin bin 66 metre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. nbsp;Patlamanın meydana geldiği madenden 130 madenci sağ salim yüzeye çıktı. Daha sonra göçükte yapılan arama kurtarma çalışmaları neticesinde 1 kişi ölü, iki kişi ise ağır yaralı olarak kurtarıldı. nbsp;Maden geçici olarak kapatıldı. Yetkililer kaza yerinde araştırma ve soruşturma faaliyetlerine devam ediyor. nbsp;
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...