CHP'de skandal, Sümeyye Erdoğan'a hakaret eden vekile destek

CHP'de skandal, Sümeyye Erdoğan'a hakaret eden vekile destek

GÜNDEM Haberleri

CHP Grup Disiplin Kurulu Başkanı Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'a sahip çıktı.

Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın kızı Sümeyye Erdoğan 'ın adının geçtiği tweetle büyük tepki toplayan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, yazılı bir açıklama yaparak özür dilemişti. Sapan 'ın özür dilemesi ardından CHP'de skandal bir olay yaşandı. nbsp;CHP Grup Disiplin Kurulu Başkanı Antalya Milletvekili Gürkut Acar, "Hakaret kastı yok, bu kadar büyütmeyin" diyerek CHP 'li Sapan 'a sahip çıktı. Acar, söz konusu sözlerin eleştiri çerçevesinde kabul edilmesi gerektiğini savundu. Öte yandan Acar, Sapan hakkında disiplin soruşturması açılmasına gerek olmadığını da kaydetti.
CHP'Lİ SAPAN NE DEMİŞTİ?
'Palalı saldırgan'Sabri Çelebi'nin mahkemece serbest bırakılması ve ardından Fas'a gitmesi eleştirilere neden olmuştu. Karara tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan da kararı Twitter hesabından eleştirmişti. Sapan, eleştirilerinde oldukçe tepki toplayan'Biri cikip sumeyye'nin kicina palayla vursa ne olurdu acaba?'ifadesini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...