Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

“Bu seviye için kalitemiz yok”

Düzenleyen:
“Bu seviye için kalitemiz yok”

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti, takımın ciddi basketbol için nefesinin yeterli olmadığını belirterek, “Bu seviye için kalitemiz de yok” dedi.

Galatasaray Odeabank, Eurocup 3. haftasında evinde karşılaştığı İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria’ya 108-86’lık skorla mağlup oldu ve üst üste üçüncü yenilgisini aldı. Mücadele sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti, “Rakibimizi tebrik ederim. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum takımım hakkında. Üç çeyrek çok uğraştılar. Çok eksiğimiz var. Çok sakatlarımız var. Beraber görüyoruz. Önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra daha iyi bir yapılanma sürecine götürmemiz lazım. Çok az oyuncu ile oynuyoruz. Sakat oyuncular fazla. Bu seviye için kalitemiz de yok. Uğraştılar gerçekten. Sonra da nefesleri yetmedi. 48 saat önce oynadığımız Efes maçında da söyledim. Bu takımın ciddi basketbol için nefesi yeterli değil” diye konuştu.

Herbalife Gran Canaria Başantrenörü Luis Casimiro ise toplantıya katılmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...