Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polonya kışa teslim

Düzenleyen:
Polonya kışa teslim

DÜNYA Haberleri

Düne kadar adeta bahar havasının etkili olduğu, hava sıcaklığının artı derecelerde seyrettiği Avrupa’nın kuzeyinde yer alan Polonya, kışa teslim oldu.

Dün akşam üzeri başlayan kar yağışı ülke çapında etkisini gösterdi. Kar kalınlığının yer yer onlarca santimetreyi bulduğu ülkede çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası da yaşandı. Kar küreme ekiplerinin tüm yurtta çalışmalarını aralıksız devam ettirdiği bildirilirken, Gdansk Lech Walesa Havaalanı’ndaki uçuşlarda da aksamalar yaşandığı öğrenildi. Yoğun kar yağışı ve hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ülkenin en uzun nehri olan Vistül nehrinin de yer yer donmasına yol açtı. Gündelik yaşamı aksamaya uğratan yoğun kar yağışı ülkede kartpostallık manzaraların da ortaya çıkmasına sebep oldu. Kar yağışının bir süre daha etkili olması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...