Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yargıtay'dan 'ziyaret' açıklaması, 'Askerden yardım istemedik'

Yargıtay'dan 'ziyaret' açıklaması, 'Askerden yardım istemedik'

GÜNDEM Haberleri

Yargıtay Başkanlığı, Başkan Ali Alkan'ın Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i ziyaret etmesiyle ilgili, devam eden davalarla ilgili görüşme yapılmadığını ve herhangi bir yardım talebinde bulunulmadığını bildirdi.

Yargıtay Başkanlığı, Başkan Ali Alkan'ın Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i ziyaret etmesiyle ilgili, devam eden davalarla ilgili görüşme yapılmadığını ve herhangi bir yardım talebinde bulunulmadığını bildirdi. Yargıtay Başkanlığından yapılan açıklamada, Başkan Alkan'ın Özel'i ziyaretiyle ilgili dün ve bugün bazı basın organlarında kamuoyunda "Balyoz" olarak bilinen davaya dair görüş alışverişinde bulunulduğu ve teknik yardım talep edildiği iddialarının yer aldığı hatırlatıldı. Söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedilerek, şu ifadeye yer verildi, 'Yargıtay Başkanı Alkan, 12 Temmuz'da TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Genelkurmay Başkanı Özel'e adli yıl açılış davetiyesi vermek üzere bir nezaket ziyaretinde bulunmuştur. Ziyaret sırasında devam eden davalarla ilgili görüşme yapılmadığı gibi herhangi bir yardım talebinde de bulunulmamıştır.'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...