Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Irak'ta kan ve şiddet durmuyor, 21 ölü

/ Kaynak: AA
Irak'ta kan ve şiddet durmuyor, 21 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak'ın Basra, El-Enbar, Vasıt, Nasırıye ve Kerbela kentlerinde meydana gelen şiddet olaylarında 21 kişi öldü, 110 kişi yaralandı.

Irak'ın Basra, El-Enbar, Vasıt, Nasırıye ve Kerbela kentlerinde meydana gelen şiddet olaylarında 21 kişi öldü, 110 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, güneydeki Basra kentinin merkezinde üç ayrı bölgeye yerleştirilmiş bombalar infilak ettirilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Felluce kentinin Nizal Mahallesi'nde ise kimliği henüz belirlenemeyen silahlı kişiler bir polis kontrol noktasına saldırdı. Olayda 1 polis öldü, 2 polis yaralandı. Endelüs Mahallesi'nde yoldan geçen sivil halka motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. nbsp;Vasıt kentinde ise bir lokantaya bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 4 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Hastane kaynakları ölü sayısının artabileceğini aktardı. nbsp;Güneydeki Nasırıye kentinde biri işçi sendikasının diğeri ise bir lokantanın yakınında bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırılarda 2 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kerbela kentindeki bir çarşıda bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle düzenlenen saldırı 4 kişinin ölümüne, 19 kişinin yaralanmasına neden oldu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...