Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taliban'ın kaçırdığı Türk şoför Kerim Yeşil, Kabil büyükelçiliğinde

Taliban'ın kaçırdığı Türk şoför Kerim Yeşil, Kabil büyükelçiliğinde

GÜNDEM Haberleri

Taliban'la bağlantılı silahlı kişilerce 16 Nisan'da kaçırılan tır şoförü Kerim Yeşil, Türk makamlarının girişimiyle dün kuzey Afganistan'da serbest kaldıktan sonra başkent Kabil'e getirildi.

Taliban'la bağlantılı silahlı kişilerce 16 Nisan'da kaçırılan tır şoförü Kerim Yeşil, Türk makamlarının girişimiyle dün kuzey Afganistan'da serbest kaldıktan sonra başkent Kabil'e getirildi. Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği'nde bulunan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Kerim Yeşil'in bir süre burada kalması, işlemlerinin tamamlanmasının ardından salı günü Türkiye'ye gönderilmesi öngörülüyor. nbsp;NATO'ya gıda malzemesi taşıyan tıra, Türkmenistan-Afganistan arasındaki Akina sınır kapısından geçtikten sonra Taliban'la bağlantılı kişilerce silahlı saldırıda bulunulmuştu. Kerim Yeşil, bu kişilerce kaçırılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...