Melo Galatasaray'a ne zaman dönüyor, işte cevabı

Melo Galatasaray'a ne zaman dönüyor, işte cevabı

SPOR Haberleri

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen, takıma dönüp dönmeyeceği uzun süredir merak konusu olan Felipe Melo, twitter'dan açıklama yaptı.

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen, takıma dönüp dönmeyeceği uzun süredir merak konusu olan Felipe Melo, twitter'dan açıklama yaptı. Sarı Kırmızılı takıma dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Melo, twitter 'daki paylaşımlarına devam ediyor. Galatasaray'ın gündemindeki isim Felipe Melo dönüş sinyali verdi. Instagram'da bir fotoğraf paylaşan Melo, "Eşimle antrenman yapıyorum. Umarım gelecek hafta takımımla birlikte olacağım" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınından Cimbom'a az da olsa ekonomisini sevindiren bir haber gelmişti. Juventus'un Melo için istediği bonservis bedelinde 500 bin Euro daha indirim yaptığı ve 6 milyona kadar düştüğü yazılmıştı. Basına göre Galatasaray ise 5 milyon Euro'ya kadar çıktı. Tarafların 5.5 milyon Euro'da buluşabileceğine vurgu yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...