Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adnan Oktar'ın başını yakan kızların annesi konuştu

Düzenleyen:
Adnan Oktar'ın başını yakan kızların annesi konuştu

YAŞAM Haberleri

Kızlarını programda gören babanın şikayeti üzerine, Adnan Oktar için 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Kızlarıyla programa katılan anne ise eski eşini suçladı.

Avusturya'da yaşayan babanın, uzun süredir haber alamadığını belirttiği biri 17 yaşında olan 2 kızını Adnan Oktar'ın programında gördüğü ve Türkiye'ye gelerek kızlarının zorla bir yerde tutulduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma kapsamında, kızların annesi ve Adnan Oktar hakkında 6 ay süreyle "uzaklaştırma" kararı çıkarıldı.

Büyük yankı uyandıran olayla ilgili bir açıklamada programa kızları ile birlikte katılan Elvan Koçak'ın eşi Gülperi Koçak'tan geldi.

İşte o açıklama:

Söz konusu haberde eski eşim Elvan Koçak'la yapılmış olan röportaj yayınlanmış ve eski eşimin ağzından güya benim kızlarımın birileri tarafından zorla alıkonduğu, sözde kızlarımın babalarıyla görüştürülmediği öne sürülmüştür.

"KIZLARIM BENİMLE BİRLİKTE VE ÖZGÜRLER"

Öncelikle belirteyim ki bu haber baştan aşağı hayal ürünü ve gerçekdışıdır. Benim hiçbir çocuğumun hiç kimse tarafından alıkonması söz konusu değildir. Kızlarım Şeyma Koçak ve Büşra Koçak halihazırda benimle birlikte ve özgürdürler. 16 Ocak 2018 tarihinde birlikte bir restoranda yemek yerken çekilmiş fotoğraflarımızı ekte dikkatinize sunuyorum.

"FİZİKİ ŞİDDET VE MANEVİ ZORBALIK GÖRDÜM"

Ben Avusturya'dayken eşim Elvan Koçak'ın gerek bana yönelik fiziki şiddet ve manevi zorbalıkları gerekse evlilik akdine uygun düşmeyen hâl ve tavırları nedeniyle kendisinden boşanma kararı aldım. Avusturya Mahkemesi beni haklı buldu ve boşanmamızı onayladı. Çocuklarımın benim yanımda kalmasına karar verdi ve bana velayet yetkisi verdi.

"ÇOCUKLARIMI VE BENİ ARAYARAK TEHDİT ETMEYE BAŞLADI"

Eski eşim Elvan Koçak, kendisi son derece tutucu, saplantılı ve katı inançlara sahip bir insan olduğu için çocuklarımın modern bir yaşam sürmelerine engel olmaya çalışıyor. Çocuklarımı ve beni arayarak tehdit etmeye başladı. Eğer kendisine dönmezlerse kızlarımı öldüreceğini sonra da intihar edeceğini defalarca hem bana hem çocuklarıma söyledi, mesajlar yazdı.

"BANA VE ÇOCUKLARIMA ZARAR VEREBİLİR"

Ben eski eşimden gelen bu ölüm tehditlerinden dolayı dehşete düştüm. Avusturya'da polise başvurdum. Eski eşimi iyi tanıyorum. Böyle bir saldırganlık yapabilecek, bana ve çocuklarıma zarar vermekten çekinmeyecek birisi. Ayrıca hemen her gün gazetelerde 'eşini, çocuklarını öldüreceğini açık açık ilan ettikten sonra bu söylediğini fiiliyata döken, çocuklarını ya da eşini bir yerde sıkıştırıp kurşunlayan' insanların haberlerini okuyorum.

"ESKİ EŞİMİN BANA YAKLAŞMAMASI İÇİN TEDBİR KONULDU"

Kızım Şeyma, çok korktuğu için babasının kendisine yaklaşmaması için mahkemeden tedbir kararı aldırttı. Ben de can güvenliğimden endişe ettiğim için karakola başvurdum ve karakol 6 ay süreyle eski eşimin bana yaklaşmaması için tedbir kararı alınmasını talep etti. Bunun üzerine aile mahkemesine eski eşimin tehdidi altında olduğumuz için Elvan Koçak'ın bana ve çocuklarıma yaklaşmaması için tedbir kararı aldırtmak için yaptığım başvuru kabul edildi ve bir kere daha uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Yani şu anda eski eşim Elvan Koçak aleyhine 2 mahkeme kararı var.

"KIZLARIMIN NE KADAR NEŞELİ OLDUĞUNU HERKES GÖRÜYOR"

Eski eşim Elvan Kolçak televizyonda defalarca provası yapıldığı belli olan son derece sahte bir ağlamayla güya kızlarını göremediğini, sözde hayatlarından endişe ettiğini, kızlarının sözümona kaçırıldığını, güya bir yerlerde alıkonulduğunu ve bunun gibi saçma sapan bir sürü iddiada bulundu. Bunlar tamamen uydurma. Benim ve kızlarımın adresi, telefonu, bütün irtibatları bellidir. Dileyen bize ulaşabilir, konuşabilir. Kaldı ki kızlarım sık sık yüzbinlerce insanın karşısında canlı yayında programlara katılıyorlar. Ne kadar neşeli, keyifli, sağlıklı olduklarını binlerce insan görüyor. Hiç bir yerde alıkonulmadıkları, benimle birlikte oldukları, son derece keyifli bir hayatlarının olduğu gün gibi ortada.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...