Hatay'da izinsiz gösteri yapan grup dağıldı

Hatay'da izinsiz gösteri yapan grup dağıldı

GÜNDEM Haberleri

Eskişehi'de Gezi Parkı gösterileri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ı bahane ederek gösteri yapan grup polisin barikatları yıkmasıyla dağıldı.

Eskişehir'de 2 Haziran'da Gezi Parkı protestoları sonrasında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünü bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grup dağıldı. Armutlu Mahallesi'ndeki Çekmece Caddesi girişi ve semt pazarı yanında toplanarak izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan eylemciler, Gündüz Caddesi'nde tekrar toplandı. Polise taş, molotof, havai fisek ve sapanla bilye atan eylemcilerden bazıları binaların çatılarından kiremitve bazı eyşyalar fırlattı. Cadde girişinde ateş yakıp barikatlar kuran gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale edildi. Yaklaşık 4 saat süren eylem, polisin, akrep ve TOMA'yla barikatları yıkmasıyla sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...