Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mısır ordusu yalanladı, 'İhvan'la görüşmek istemiyoruz'

/ Kaynak: AA
Mısır ordusu yalanladı, 'İhvan'la görüşmek istemiyoruz'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mısır ordusu HAP Genel Başkan Yardımcısı İsam el-Uryan'ın ordunun İhvan'la görüşmelere başlamak istediği iddialarını yalanladı.

Mısır ordusu, Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Başkan Yardımcısı İsam el-Uryan'ın, ordunun Müslüman Kardeşler Teşkilatı'yla (İhvan) görüşmelere başlamak istediği iddialarını yalanladı. Mısır ordu sözcüsü albay Ahmet Muhammed Ali, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu tür açıklamalar, ordumuzu yıpratıcı ve siyasi kazanımlar elde etmek üzerine kurulu yalan ve söylentilere dayanmaktadır. Bu açıklamayla, göstericileri motive etmek istiyor olabilecekleri gibi, Mısır halkıyla ordu arasında bir güven bunalımı oluşmasını da istiyor olabilirler" ifadelerini kullandı. Albay Muhammed Ali, açıklamada Mısır ordusunun çalışma disiplini gereği, bu tür herhangi bir girişimin olması halinde kamuoyuyla paylaşma gereği duyacağını kaydetti. HAP Genel Başkan Yardımcısı Uryan, Mısır ordusunun, Mısır'ın içinde bulunduğu krizden kurtulması için İhvan'la görüşmek için girişimde bulunduğunu öne sürmüştü.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...