Nefes kesen maç

Nefes kesen maç

SPOR Haberleri

Anadolu Efes karşısında ikinci çeyrekte açtığı farkın kapanmasına izin vermeyen Obradovic’in ekibi üst üste 4. maçından da zaferle ayrıldı

THY Euroleague 19. haftası Anadolu Efes ile Fenerbahçe Doğuş’un kapışmasına sahne oldu. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı Fenerbahçe 89-84’lük skorla kazandı ve THY Euroleague’deki üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrıldı. Maça Anadolu Efes 10-0’lık seriyle başladı. Mola sonrası Fenerbahçe oyundaki dengeyi kurdu ve ilk çeyrek 24-24 eşitlikle sonuçlandı. İkinci periyot pota altı sayılarıyla açıldı. Fenerbahçe üst üste bulduğu sayılarla farkı 8 sayıya çıkardı. Ergin Ataman’ın molası da Obradovic’in ekibini durduramadı ve sarı-lacivertliler soyunma odasına 11 sayılık avantajla girdi: 46-35. Melih Mahmutoğlu bu bölümde 14 sayıyla yıldızlaştı. Üçüncü çeyrekte Efes 6-0’lık seriyle farkı 5 sayıya çekti: 46-41. Farkın daha da azalmasına izin vermeyen sarı-lacivertliler yeniden kontrolü ele aldı ve final bölümü öncesi 68-57 öndeydi. Son çeyrekte 35. dakikada skor 78-70’le Fenerbahçe lehineydi. Tony Douglas bu bölümde üçlükleriyle yıldızlaştı. Son 19 saniyede fark 5’e indi.  Kalan saniyeler Anadolu Efes’in rakibini yakalamasına yetmeyince Fenerbahçe Doğuş salondan 89-84 galip ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...