Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım: PYD/YPG'ye destek sağlayacak dış güçler vurulacak

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: PYD/YPG'ye destek sağlayacak dış güçler vurulacak

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yıldırım, Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nde medya temsilcileri ile bir araya geldi. TGRT Haber'den Ercan Seki'nin aktardığına göre, Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili bilgi veren Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin Rusya, İran ve Esad rejimiyle irtibat halinde olduğunu bildirdi. Yıldırım ayrıca, terör örgütü PYD/YPG'ye destek sağlayacak dış güçlerin TSK tarafından hedef alınacağını açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul, Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nde medya temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım, Afrin'deki terör yapılanmalarına yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı'na dair son bilgileri paylaştı. Toplantıya, TGRT Haber'i temsilen Ercan Seki, Türkiye gazetesi adına İsmail Kapan, ve İHA'yı temsilen Hamit Arvas katıldı.

Görüşme sonrası TGRT Haber'de Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarını paylaşan Ercan Seki, Başbakan Yıldırım'ın sözlerini şu ifadelerle aktardı: "Şu ana kadar askerimizin burnu bile kanamadı. Mücadelemiz aynı zamanda DEAŞ terör örgütü ile. Terör örgütleri yurt içinde provokatif eylemler yapabilir. Esad rejimi ve Rusya ile irtibat halindeyiz. Bu millî bir meseledir, medyamızdan gerekli hassasiyeti bekliyoruz. Harekât, terör unsurları temizleninceye kadar sürecek. Sivillerin zarar görmemesi için azami dikkat gösteriliyor. PYD/YPG'ye destek sağlayacak dış güçler de hedefimiz olacak. İran'ın endişelerini gideriyoruz, Rusya'nın itirazı yok. Harekât, 4 aşamalı olarak olacak."

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...