1600'e yakın mahkum affedildi

/ Kaynak: CHA
1600'e yakın mahkum affedildi

DÜNYA Haberleri  / CHA

Ramazan ayının gelmesi ile Körfez ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri'nde toplam 1568 mahkumun salıverileceği bildirildi.

Ramazan ayının gelmesi ile Körfez ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'nde toplam 1568 mahkumun salıverileceği bildirildi. nbsp;Resmi haber ajansı WAM'a göre, farklı suçlardan başkent Abu Dabi'de hüküm giymiş 973 mahkum, BAE devlet başkanı Şeyh Halife Bin Zayid El Nahyan'ın emri ile serbest bırakılacak. Yine El Nahyan'ın emri ile serbest bırakılan hükümlülerin borçlarının ödeneceği ve diğer finansal yükümlülüklerinin yerine getirileceği kaydedildi. nbsp;Ülkenin ticari başkenti Dubai'de ise başkan yardımcısı, başbakan ve Dubai emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un emriyle toplam 625 mahkum özgürlüğüne kavuşacak. Dubai başsavcısı İsam İsa El Humeydan, salıverme emrinin hemen yerine getirileceğini ve mahkumların bir an önce ailelerine kavuşabilmesi için işlemlerin acilen tamamlanacağını söyledi.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...