Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li Tezcan: Harekâtı destekliyoruz

Düzenleyen:
CHP'li Tezcan: Harekâtı destekliyoruz

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, Zeytin Dalı Harekâtı'na ilişkin olarak, "Harekâtın millet olarak arkasındayız, destekliyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Afrin'deki terör yapılanmalarına yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'na ilişkin değerlendirmede bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın önemli bir harekâta giriştiğini vurgulayan Tezcan, harekâtı desteklediklerini ifade etti.

Tezcan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şanlı ordumuz önemli bir harekâta girişmiştir. Mehmetçik'imizin burnu kanamadan harekâtın sonuçlanmasını ve yurda dönmesini arzu ediyoruz. Allah milletimize ve askerimize yardımcı olsun. Biz bunun millî bir mesele olduğunun farkındayız. Önümüzdeki süreçte tüm terör örgütlerinin bertaraf edilmesini ve sınırımızda güvenli bir ortam oluşmasını istiyoruz."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...