Cardozo bilmecesi

Cardozo bilmecesi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, camiası perşembe günü Cardozo transferinin bitmesini beklerken, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şaşkınlıkla karşılandı.

Fenerbahçe, camiası perşembe günü Cardozo transferinin bitmesini beklerken, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şaşkınlıkla karşılandı. Cumartesi günü Topuk Yaylası'na gelen ve sabah yapılan idmanın ardından taraftarlarla kucaklaşan Başkan Aziz Yıldırım'ın burada verdiği müjdenin tamamen bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu iddia edildi! Yalanlamanın Cardozo haberlerinden yaklaşık 30 saat sonra yapılması da ilgi çekici oldu. Açıklamada, Yıldırım'ın taraftarlara, "Açık antrenman saatini perşembe günü itibariyle FB TV ve diğer yayın organlarımızdan takip edebilirsiniz" dediği, transferlerle ilgili sorulara ise "Siz ne isterseniz o olacak" cevabı verdiği belirtildi. Oysa Yıldırım'ın "Cardozo'yu çok mu istiyorsunuz" diye sorduğu taraftarlar "Evet" diye bağırınca, "O zaman istediğiniz olacak. Perşembe gününü bekleyin" dediğine onlarca basın mensubu şahit olmuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...