Sinan Bolat tamam

Sinan Bolat tamam

SPOR Haberleri

Tolga transferinin rafa kalkmasından sonra Beşiktaş, Sinan Bolat'la el sıkıştı.

Beşiktaş'ta 1 numara problemi çözülüyor. Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin için bordo-mavili kulüple anlaşamayan Beşiktaş'ın, Standard Liege'den bonservisini alan Sinan Bolat'la el sıkıştığı belirtildi. Belçika'da yayın yapan Walfoot.be'de yer alan haberde, siyah-beyazlı ekibin Sinan Bolat'la yapılan görüşmelerde anlaşma sağladığı, milli kalecinin Beşiktaş'a 4 yıllık imza atacağı iddia edildi. Milli kaleci, uzun süre peşinden koşan Beşiktaş'tan 1.5 milyon euro imza parası isteyince bu transfer rafa kalkmış, Beşiktaş Yönetimi de Tolga'ya yönelmişti.
TOLGA SEVDASI BİTMEDİ
Allen McGregor'un Hull City'ye transfer olmasından sonra Beşiktaş Yönetimi'nin bu sezon kaleyi mutlaka yerli bir isme emanet etmek istediği bilinirken, siyah-beyazlıların Tolga Zengin'den de vazgeçmediği belirtildi. Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonspor Yönetimi'nin 3 milyon eurodan aşağı düşmemesiyle tıkanan görüşmelerde Başkan Fikret Orman'ın bizzat devreye gireceğini söyledi. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşecek olan Orman'ın bordo-mavililerle yaşanan gerilimi bitirip Tolga transferine noktayı koymak istediği belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...