Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis, Diyarbakır'da sokakları karıştırmak isteyenlere izin vermedi

Düzenleyen:
Polis, Diyarbakır'da sokakları karıştırmak isteyenlere izin vermedi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terörist gruplara yönelik başlattığı, 'Zeytin Dalı Harekâtı'nı protesto için açıklama yapmak isteyen HDP ve DBP'lilere polis izin vermedi. HDP il başkanlığı girişinde yapılmak istenen açıklamaya izin çıkmayınca, polis ile partililer arasında kısa süreli gerginlik oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün Suriye'nin Afrin kentindeki PKK/YPG hedeflerine yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı'nı Diyarbakır'da protesto etmek için HDP İl Başkanlığı'na gelen HDP Milletvekili Ziya Pir, DBP Eş Genel Başkanı Mehmet Arslan ile DTK Eş Genel Başkanı Leyla Birlik ile bazı partililer, il binası önünde açıklama yapmak istedi. HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, gruba dışarıda açıklama yapamayacaklarını bildirdi. Dışarıda açıklama yapmakta ısrar eden eden HDP Milletvekili Ziya Pir, DBP Eş Genel Başkanı Mehmet Arslan'ın da bulunduğu grubu, çevik kuvvet ekipleri, bina girişinde oluşturdukları çemberle dışarıya çıkmasını engellemesiyle kısa süreli gerginlik oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...