Sakarya'da banttan indi İspanya'da tanıtıldı, İşte Yeni Corolla'nın fiyatları

- Güncelleme:
Sakarya'da banttan indi İspanya'da tanıtıldı, İşte Yeni Corolla'nın fiyatları

Ekonomi Haberleri

İlk defa Türkiye'de satışa sunulacak olan Yeni Corolla, Mallorca'da dünyaya tanıtıldı. Fiyatlar ise benzinlide 45.4 bin, dizelde 59 bin lira olarak açıklandı.

Dünyada ilk defa Adapazarı fabrikasında üretime başlayıp Türkiye yollarına çıkacak olan Yeni Toyota Corolla'nın tanıtımı İspanya Mallorca'da gerçekleştirilirken merakla beklenen fiyatlar da burada açıklandı. Benzinli seçeneği 45 bin 400 liradan başlayan Corolla'nın dizel versiyonunun en ucuzu ise, 59 binden başlıyor. Corolla'nın 150'den fazla ülkede her 25 saniyede bir satılan araç olduğuna dikkat çeken Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, önümüzdeki yıl Türkiye'de de 25 bin adedi Yeni Corolla olmak üzere 50 bin adetlik satış hedeflediklerini söyledi. nbsp;Yeni Corolla, inci beyazı, avangart bronz, okyanus mavi ve açık siyah olmak üzere 4 yeni renk ile birlikte 9 renk seçeneğine sahip olacak. Dingil mesafesinin 100 mm artırılarak 2700 mm'ye çıkarıldığı Yeni Corolla'da, arka koltuk diz mesafesi de 92 mm artırılarak 706 mm ile sınıfının lideri oldu. Yeni Corolla'nın 6 ileri manuel şanzımanlı 1.33 lt benzinli versiyonu 100 km'de 5.6 litre yakıt tüketiyor. 132 HP'lik 1.6 benzinli motorda ise CVT otomatik şanzıman seçeneği bulunuyor. Yeni Corolla'nın manuel ya da multimode şanzıman seçeneği ile sunulan 1.4 D-4D dizel versiyonu ise 100 km'de 4.1litrelik yakıt tüketimi sunuyor.SİPARİŞLER SATIŞA ÇIKMADAN GELDİ
Ali Haydar Bozkurt, Toyota'nın yeni tasarım anlayışıyla üretilen Corolla'nın artık gençlere de hitap eden bir model olduğuna dikkat çekti. Bozkurt, Yeni Corolla satışa çıkmadan bayilerden çok sayıda sipariş aldığını dile getirdi.

nbsp;Sakarya'da banttan indi İspanya'da tanıtıldı, İşte Yeni Corolla'nın fiyatları


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...