Soğuk havayı ısıtmak için 5 tavsiye

Soğuk havayı ısıtmak için 5 tavsiye

YAŞAM Haberleri

Hava soğudu, kar bir türlü gelmedi ama bu havalarda eve kapanıp karamsar kalmanın hiç gereği yok. Öyle uzun uzadıya tatil planı yapmaya da gerek yok. Özellikle İstanbul’da yaşıyorsanız, çok şanslısınız.

Dünyanın 50 şehrinde geçerli konum belirleme markası Happn, kış günlerini ısıtacak 5 tavsiyede bulunuyor. Bu sayede hem kışın tadını çıkarmak hem de yoğun geçecek günler için enerji depolamak mümkün.
Boğaz turu
Hava soğuk ve esiyor mu? Atkı, bere, eldiven, ne bulursanız sarıp sarmalanın ve atlayın bir boğaz turuna. Teknenin kapalı bölümünde İstanbul’un güzelliğine bir kere daha aşık olacaksınız. Unutmayın, kışın boğaz manzarasında çayınızı yudumlamak bir başkadır. İstanbul’a yakın yerlerde oturuyorsanız da şanslısınız. Çünkü İstanbul sadece 1-2 saat mesafede. Bu da size uygun değilse, mutlaka şehrinizin görmediğiniz yerleri vardır. Tura çıkın ya da sayfiye alanında kış pikniği...
Lunapark çocuklara özel değil
Evet, lunapark için bir gün planlayın. Önce atlıkarınca, ardından korku tüneli, balerin ve hatta atış poligonunda marifetliyseniz güzel bir oyuncak da kazanabilirsiniz.
Karaoke sizin için mi?
 Son dönemin revaçta eğlencelerinden biri. “Sesim güzel değil” demeyin, şarkı sözlerini tam bilmenize bile gerek yok. Eşinize, nişanlınıza şarkı söyleyin ve bolca eğlenin.
Yemeğe ne dersiniz?
Bütün duyguların yemekle ilgisi var galiba. İnsanın sevdiğiyle yemek yemesi bile başka bir duygu. Peki ona yemek yapmak? “Of, yemek yapamıyorum” diyorsanız işte size güzel bir fırsat. Bir yemek ve çikolata kursuna yazılın. Yaptıklarınıza inanamayacaksınız.
 Filmler peş peşe yolda...
Türk sinemasının tam anlamıyla altın çağını yaşadığı bir dönemdeyiz. Şu sıralar vizyona giren filmler de birbirinden güzel. Komedi, macera, romantizm; hepsi var.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...