Turgay Demirel'den, Cenk Akyol açıklaması

/ Kaynak: İHA
Turgay Demirel'den, Cenk Akyol açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Turgay Demirel, Cenk Akyol ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Cenk Akyol'un milli takım performansı ortadadır. Bugüne kadar ne verdiği de ortadadır' dedi.

Turgay Demirel, Cenk Akyol ile ilgili yaptığı açıklamada, "Cenk Akyol'un milli takım performansı ortadadır. Bugüne kadar ne verdiği de ortadadır" dedi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, milli basketbolcu Cenk Akyol ile ilgili yaptığı açıklamada, "Cenk Akyol'un milli takım performansı ortadadır. Bugüne kadar ne verdiği de ortadadır" dedi. U20 Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılmak için Samsun'a gelen Türkiye Basketbol Fedarasyonu Başkanı Turgay Demirel, milli basketbolcu Cenk Akyol ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Demirel, "Cenk Akyol meselesi, hiç mesele değil açıkçası. Cenk Akyol'un milli takım performansı ortadadır. Bugüne kadar ne verdiği de ortadadır. Dolayısıyla polemik yapmaya gerek yok. Cenk, Gezi Parkı olaylarıyla hiç alakası olmadığını belirtti. Bize bugüne kadar milli takıma hangi sporcuların girecekleriyle ilgili olarak ne bağlı bulunduğumuz genel müdürlüğümüz, ne bakanlığımız, ne de başka mercilerden hiçbir telkin gelmemiştir. Ben 21 senedir bu görevi yapıyorum. Bir kere bile söz konusu olmadı. Bu seferde söz konusu değil. Tamamen teknik kadronun tercihidir. Demagoji konusu oldu bence çok gereksiz" diye konuştu.Samsun'da düzenlenen U20 Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda bronz madalya alan U20 Türkiye Takımı'nın durumu ile ilgilide açıklama yapan Akyol, "Ümit milli takımımız geçen senede bronz madalya kazanmıştı. Biz bu sene bronzdan daha iyisini yapmak istiyorduk. Final oynamak istiyorduk. Ama maalesef, dün akşamki İspanya maçında bazı şanssızlıklar oldu. Faulleri çakırdık. Ufak tefek hatalar oldu. Finale çıkamadık ama bronz madalyayı tekrar kazanmış olmamız çok önemliydi" şeklinde konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...