Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muharrem İnce resmen genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı (Muharrem İnce Kimdir?)

Düzenleyen:
Muharrem İnce resmen genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı (Muharrem İnce Kimdir?)

POLİTİKA Haberleri

Muharrem İnce CHP'de genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Peki Muharrem İnce kimdir, nerede görev yaptı, kaç yaşında?

Muharrem İnce yeterli sayıda imzayla birlikte CHP'de genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Peki Muharrem İnce kimdir, nerede görev yaptı, kaç yaşında?  Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 36. Kurultay hareketliliği bitmiyor. Ümit Kocasakal'ın ardından Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den de adaylık açıklaması geldi. İnce, yeterli sayıda imzaya sahip olduğunu duyurarak, genel başkanlığa aday olduğunu resmen ilan etti.

"ADAYIM, ADAY GÖSTERİLDİM"

İnce, yeterli sayıda imzaya sahip olduğunu duyurarak, genel başkanlığa aday olduğunu resmen ilan etti:
"Umutları yeşertmeye, atılımlar yapmaya ihtiyaç vardır. 36. Olağan Kongresi'nde CHP Genel Başkanlığı'na adayım. Aday gösterildim.

2019'da Cumhurbaşkanı adayı, genel başkanın iki dudağı arasında olmamalıdır. CHP tüzük değişikliği yapmalıdır. CHP'nin başkanı partiyi ben yöneteyim, ülkeyi başkası yönetsin diyemez. 3 Şubat'ta 80 milyonu Ankara'ya kurultaya davet ediyorum."

Muharrem İnce resmen genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı (Muharrem İnce Kimdir?)

MUHARREM İNCE ADAY OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

"İl ve ilçe başkanlarımızla, delegelerimizle, milletvekillerimizle, partimizin her kademesinde görev alan parti evlatlarıyla, emektarlarıyla görüşmelerimi sürdürüyorum, Pazartesi günü saat 12.00’de TBMM’de açıklama yapacağım."

Muharrem İnce resmen genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı (Muharrem İnce Kimdir?)

MUHARREM İNCE KİMDİR?

1964 Yalova doğumlu öğretmen ve siyaset adamı. Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne, Cumhuriyet Halkp Partisi‘nden 22. dönemde Yalova milletvekili olarak seçilmiş ve içinde bulunduğumuz 23. dönemde de milletvekililiği görevine devam etmektedir.

Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964’de Zekiye – Şerif İnce çiftinin çocukları olarak Yalova’nın Elmalık köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Yalova’da bitiren İnce, lisans eğitimini Bursa – Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünde tamamladı.

Fizik öğretmeni ve okul müdürü olarak olarak birden fazla lisede görev almasının yanı sıra özel dershanelerde de eğitmenlik görevi yaptı.

2002 genel seçimlerinde CHP Yalova milletvekili olarak TBMM‘ne girdi. 2007 genel seçimlerinde de partisi tarafından aday gösterildi ve seçim sonucunda meclisteki yerini korudu.

13 Haz 2011 tarihinde yapılan Türkiye milletvekili seçimlerinde tekrar Yalova CHP milletvekili seçildi. bu 24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu Üyesi oldu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...