Cumhurbaşkanı Erdoğan, minik Irmak Ayşe ile Külliye'de görüştü

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minik Irmak Ayşe ile Külliye'de görüştü

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta geçen hafta pazar günü katıldığı AK Parti İl Kongresi’nde kendisiyle görüşemediği için gözyaşı döken 4 yaşındaki Irmak Ayşe İstek'i telefonla arayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta geçen hafta pazar günü  katıldığı AK Parti İl Kongresi’nde kendisiyle görüşemediği için gözyaşı döken 4  yaşındaki Irmak Ayşe İstek'i telefonla arayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet  etmişti. Minik kız bugün ailesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Erdoğan'ın hediye ettiği bisiklet ile odada tur attı.

TELEFONLA GÖRÜŞMÜŞTÜ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon görüşmesinde minik Irmak'a "Yozgat'a  geldim ama çok kar vardı, herhalde sen üşürsün diye baban seni eve götürdü, değil  mi?" diye sormuştu. Derslerini de sorduğu minik Irmak'ın "Çok iyi" ve "Kur'an'a geçtim"  cevabı üzerine Erdoğan, "Maşallah, maşallah tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum  seni. Pazartesi geliyorsunuz öyle mi?" demişti.

Ankara'ya geleceklerini belirten Irmak'ın "Çok  heyecanlıyım" sözleri üzerine Cumhurbaşkanı, "Ben de heyecanlandım." ifadesini  kullandı. Cumhurbaşkanının "Sen neyi çok seviyorsun?" sorusu üzerine minik Irmak  "Seni" diye cevap verince Erdoğan, "Ben de seni çok sevdim" diye konuşmuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...