Köşk'te Afrin harekâtı görüşmesi: 80 milyon tek yürek oldu

Düzenleyen:
Köşk'te Afrin harekâtı görüşmesi: 80 milyon tek yürek oldu

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Köşkü’nde Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtını görüştü.

Haber Merkezi ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile geçtiğimiz cumartesi günü bir araya gelen Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'yla ise Almanya’da olmasından dolayı telefonla görüşmüştü. Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye dönmesinin ardından bu defa yüz yüze görüşme gerçekleştirildi. 50 dakika süren görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi. Başbakan Yıldırım, Türk milletinin harekâta tam anlamıyla destek vermesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları söyledi: “80 milyon tek yürek halinde kahraman Mehmetçiğimizin başarısı için desteğini, duasını sürdürmektedir. İnşallah kısa süre içerisinde bu harekâtı tamamlayıp hem Afrin'de yaşayan insanların huzura kavuşması hem de ülkemize, sınırlarımıza, Hatay'da Kilis'te civarda bulunan köylerimize, ilçelerimize yapılan saldırıların ve tehditlerin tamamen ortadan kaldırılması sağlanmış olacaktır." 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu da Zeytin Dalı Harekâtının kaçınılmaz olarak ülkenin gündemine geldiğini belirterek, "Kahraman askerlerimiz mücadelelerini sürdürüyorlar. En büyük arzumuz kimsenin burnu kanamadan ülkelerine dönmeleri" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...