Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da operasyon, çok sayıda tabanca ele geçirildi

Düzenleyen:
İstanbul’da operasyon, çok sayıda tabanca ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da, silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda bir atölyede 182 tabanca ve bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Operasyonda, 1 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, silah kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen 1 kişiyi yakın takibe aldı. Silah kaçakçısını teknik ve fiziki takibe alan emniyet güçleri, geçtiğimiz günlerde Fatih’te bir ev ve atölye olarak kullanılan bir depoya operasyon düzenledi. Baskında kurusıkı tabancadan dönüştürülen 182 adet silah, değişik markalarda şarjör, silah yapımında kullanılan torna aletleri ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Yapılan operasyonda daha önce benzer suçlardan ceza alan B.İ. isimli bir kişi gözaltına alındı. Öte yandan operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...