Rusya'da 101 paraşütçünün renkli rekoru

/ Kaynak: CHA
Rusya'da 101 paraşütçünün renkli rekoru

DÜNYA Haberleri  / CHA

'Rusya'nın incileri' adlı tamamı bayanlardan oluşan paraşütçü takım 101 kişi ile gökyüzünde çiçek oluşturarak, kendi rekorlarını kırdı.

"Rusya'nın incileri" adlı tamamı bayanlardan oluşan paraşütçü takım 101 kişi ile gökyüzünde çiçek oluşturarak, kendi rekorlarını kırdı. nbsp;Serbest atlamanın ardından uzun süre havada süzülerek motif oluşturmaya çalışan bayan paraşütçüler, rekor kırabilmek için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyordu.Başkent Moskova'nın 114 kilometre güney doğusunda yer alan Kolomna kentinde kaydedilen rekor denemesi, 2012 yılında feci bir şekilde hayatını yitiren takımın eski kaptanı İrina Sinitsina'ya armağan edildi. nbsp;Gökyüzünde oluşturulan çiçekte ortada bir kişi boş bırakılarak Sinitsina temsil edildi. nbsp;Daha önce 40 ve 60 kişi ile rekor kıran takım, başarılı uçuş için son üç gün içinde 11 atlama yaptı.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...