Erdoğan şehidin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:
Erdoğan şehidin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

POLİTİKA Haberleri

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı harekatı kapsamında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan son yolculuğuna uğurlandı. Ankara'da düzenlenen cenaze törenine devletin zirvesi katıldı. Törende yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı harekatında şehit olan Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

ERDOĞAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Şehit yakınlarına taziyelerini ileten Erdoğan gözyaşlarını tutamadı.

Erdoğan şehidin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

Cenaze namazının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi: "Şehidimiz Musa Özalkan, Afrin operasyonundaki ilk şehidimiz. Musa evladımız şu anda bizi dinliyor. Mehmetlerimiz bu karda kışta, büyük bir mücadeleyi sürdürüyorlar. Kimlere karşı? Teröristlere karşı. Herhangi bir ırka karşı yapılan operasyon değildir.Yapılan operasyon tamamen terör örgütlerine yönelik bir operasyondur. Bu operasyonu inşallah milletimiz, Özgür Suriye Ordusu birlikte zafere ulaşmak suretiyle kazanacağız. İnancımız tam. Kararlıyız, azimliyiz. Acaba şunlar, bunlar ne demiş, dünyada şu ülke, bu ülke nasıl bakmış? Buna bakacak halimiz yok. Bu konudaki karar bu milletindir. Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek. Bizi sınırlarımızda taciz eden 3-5 tane ipsize, soysuza bu sınırlarda soluk aldırtmayız. Şehidimizin vasiyetini yerine getireceğiz." 

Erdoğan şehidin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...