Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç Erkekler Avrupa milli takım, Letonya'ya gitti

/ Kaynak: AA
 Genç Erkekler Avrupa milli takım, Letonya'ya gitti

SPOR Haberleri  / AA

Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'na katılacak milli takım, Letonya'ya gitti

Letonya'da 18-28 Temmuz tarihlerinde yapılacak Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak Türk Milli Takımı, bu ülkeye gitti. Genç Erkek Milli Takımı Antrenörü Taner Günay, yaptığı açıklamada, sakatlıklara rağmen iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Kamp süresince bizimle olan oyuncularımız gerçekten çok özverili ve ciddi çalıştılar. Özenle seçerek programladığımız 1995-1996 jenerasyonu ile gideceğimiz bu Avrupa Şampiyonası'nda tüm ülkeler tarafından favori gösteriliyoruz. Şampiyonada bizden bekleneni yapacağımıza ve iyi bir derece elde edeceğimize inancım tam" diye konuştu. Günay, tek amaçlarının madalya olmadığını vurgulayarak, "Turnuvayı iyi mücadele ederek geçirip, 2015 yılında oynanacak Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek A Milli Takım kadrosunun iskeletini oluşturarak, bu seviyede madalya uzanacak bir ekibin temellerini atmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
- İlk rakip İngiltere
Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası, başkent Riga, Ventspils ve Liepaja kentlerinde gerçekleştirilecek.
Turnuvada D Grubu'nda yer alan ve maçlarını Liepaja'da oynayacak milli takım, İngiltere, Hırvatistan ve Ukrayna ile karşılaşacak. Şampiyonadaki ilk maçını 18 Temmuz Perşembe günü İngiltere ile yapacak ay-yıldızlılar, 19 Temmuz
Cuma günü Hırvatistan, 20 Temmuz Cumartesi günü de Ukrayna ile karşılaşacak. Milli takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Cedi Osman (Anadolu Efes), Kartal Özmızrak, Doğukan Şanlı (Beşiktaş), Kerem Kanter (Darüşşafaka), Berk İbrahim Uğurlu, Metecan Birsen (Fenerbahçe Ülker), Okben Ulubay, Emircan Koşut, Oğulcan Baykan, Berk Demir (Pertevniyal), Akif Egemen Güven (Pınar Karşıyaka), Kenan Sipahi (TOFAŞ).
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...