Davutoğlu'ndan flaş açıklama

- Güncelleme:
Davutoğlu'ndan flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bazı yabancı basın yayın organlarında çıkan, "İsrail'in Suriye saldırısında Türkiye'den bir üssü kullandığına" ilişkin iddialar hakkında konuştu.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bazı yabancı basın yayın organlarında çıkan, "İsrail'in Suriye saldırısında Türkiye'den bir üssü kullandığına" ilişkin iddialar hakkında konuştu. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NTV televizyonunda katıldığı programda, son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin İsrail ile herhangibir askeri operasyonun parçası olmasının söz konusu olamayacağını vurgulayan Davutoğlu, bazı yabancı basın yayın organlarında çıkan ve "İsrail'in dün Suriye'ye düzenlediği hava saldırısında Türkiye'den bir üssü kullandığına" ilişkin iddialar için, "Bu hiçbir karşılığı olmayan, tamamıyla yalan, hiçbir gerçek payı olmayan bir haberdir" değerlendirmesinde bulundu. Davutoğlu, bu tür haberlerin temel amacının ise Türkiye'yi "itibarsızlaştırmak" olduğunu dile getirdi. Rusya'nın RT kanalının haberinde, Lazkiye şehrindeki askeri üsse düzenlenen hava saldırısının, Türkiye'deki bir üsten yapıldığı iddia edildi. İddiaya göre "İsrail uçakları Türkiye'deki üsten havalandı ve Suriye hava sahasına girmemek için Lazkiye'de deniz üzerinden gitti" nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...