Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İma Group, 25 milyar dolarlık yatırım yapacak

İma Group, 25 milyar dolarlık yatırım yapacak

Ekonomi Haberleri

Hong Kong, Avusturya, Rusya, İtalya ve İngiltere gibi ülkelerde 780 milyon avroluk ortak yatırımı bulunan İma Group, 2023’e kadar Türkiye’de yenilenebilir enerjiden savunmaya, inşaattan otomotiv ve sağlık sektörlerine kadar toplam 25 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.

“Her iyi fikir yatırıma değer” sloganı ile 16 Aralık’ta Türkiye yolculuğuna başlayan şirket, ayrıca yatırım desteğine ihtiyaç duyan, vizyon sahibi girişimcilere de sektör ayrımı yapmadan finansal destek sağlayacak. İma Group Yönetim Kurulu Başkanı Derya Bağcı, Türkiye’nin uzun vadeli projeler açısından çok elverişli bir ülke olduğunu söyledi. Bağcı “SPK’dan kuruluş onayı beklenen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığımız, yeni fikirlere sahip büyüme potansiyeli olan girişimcilere finansman ve gerekli donanımı sağlamak amacı taşıyor” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...