Bayern Münih Başkanı zaman aşımıyla kurtulabilecek

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Bayern Münih Başkanı zaman aşımıyla kurtulabilecek

FUTBOL Haberleri  / CHA

Vergi kaçırma suçlamasıyla savcılığın hakkında soruşturma yürüttüğü Bayern Münih Başkanı'nın tecil cezası alarak soruşturmadan kurtulacağı iddia edildi.

Vergi kaçırma suçlamasıyla savcılığın hakkında soruşturma yürüttüğü Bayern Münih Futbol Kulübü Başkanı Uli Hoeness'in tecil cezası alarak soruşturmadan kurtulacağı iddia edildi. nbsp;Basına yansıyan haberlere göre Münih Savcılığı tarafından yürütülen ve henüz sona gelinmeyen soruşturmada Uli Hoeness hapse girmeyecek ve büyük para cezası almayacak. Hoeness'in alacağı 2 senelik hapis cezası da tecil edilecek. nbsp;Buna gerekçe olarak Hoeness'in kaçırdığı 3,5 milyon Euro miktarındaki verginin üzerinden 5 yıl geçmesi ve olayın zaman aşımına uğraması gösteriliyor. Geriye kalan 900 bin Euro'luk kısmın ise hapis cezası gerektiren bir milyon Euro sınırının altında kaldığına dikkat çekiliyor. nbsp;Uli Hoeness 2001 yılından itibaren İsviçre bankasında açtığı hesabına 20 milyon Euro aktarmış ve bu miktar için ödemesi gereken 3,2 milyonluk vergiyi ödememişti. Hoeness bu para ile borsada spekülasyonlara katılmıştı. nbsp;Almanya ile İsviçre arasında 2012 yılında vergi anlaşması hayata geçmemiş, bunun üzerine Uli Hoeness de 2013 Ocak ayında kendi kendini ihbar etmişti.
FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...