Azerbaycanlı gaziler: Türkiye için şehit olmaya hazırız

Düzenleyen:
Azerbaycanlı gaziler: Türkiye için şehit olmaya hazırız

DÜNYA Haberleri

Azerbaycanlı gaziler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekâtı'na destek verdi.

Azerbaycan'da Bakü Savaş Gazileri Derneği üyesi bir grup, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği önüne gelerek Türkiye'ye desteklerini ifade etti ve terörist gruplara tepki gösterdi. 

Azerbaycan ve Türkiye bayrakları taşıyan grup, "Bir millet, iki devlet, Azerbaycan-Türkiye", "Yaşasın Türkiye-Azerbaycan", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı attı.

Bakü Savaş Gazileri Derneği Başkanı Fuat Rzayev basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gelişmeleri yakından izlediklerini ve Türkiye'nin haklı mücadelesini desteklediklerini bildirdi.

Rzayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben, "Sayın Cumhurbaşkanım, mücadelenizi devam ettirin. Geriye bir adım bile atmak olmaz. İleri, yalnız ileri. Biz sizinleyiz. Türkiye'nin arkasındayız. Türkiye'ye karşı Batı'dan veya başka yerden gelen tüm kötülükleri kınıyoruz." şeklinde konuştu.

Rzayev, "Sadece sözle desteklemekle kalmak istemiyoruz. Gazilerimiz arasında gönüllü olarak Türkiye için savaşmaya ve şehit olmaya hazır olan çok sayıda arkadaşımız var." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...