Bursaspor'da, Frey imzaya yakın

Bursaspor'da, Frey imzaya yakın

SPOR Haberleri

Bursaspor'un transfer gündeminde yer alan deneyimli Sebastien Frey'in yeşil-beyazlı kulüp tarafından resmen açıklanması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un büyük bir sürpriz yapmasına artık sayılı günler kaldı. Bursaspor'un transfer gündeminde yer alan deneyimli Sebastien Frey'in yeşil-beyazlı kulüp tarafından resmen açıklanması bekleniyor. Bursaspor cephesinden alınan bilgiler ve İtalyan basını tarafından da desteklenen haberlere göre; Bursaspor, en geç 2 gün içerisinde Sebastien Frey'in transferini açıklayacak. Genoa ile transfer konusunda prensip anlaşmasına varan Bursaspor'un, İtalyan file bekçisi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve her bir yıl için garanti 2 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. 33 yaşındaki Frey, İtalya Ligi Serie A'da Inter, Verona, Parma, Fiorentina formalarını giydikten sonra son olarak Genoa'da görev yaptı. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...