Albert Riera'nın yerine Iraklı Ali adnan

Albert Riera'nın yerine Iraklı Ali adnan

SPOR Haberleri

Galatasaray, Albert Riera için Villarreal'den gerekirse bonservis istemeyecek. Riera satılırsa Irak'ın genç sol beki Ali Adnan alınacak.

Galatasaray'da geleceği bu sene de tartışılan Albert Riera'ya Villarreal kulübünün talip olmasıyla sarı-kırmızılılar harekete geçti. Takımın en çok kazananlarından biri olan 31 yaşındaki futbolcunun gitmesi için sarı-kırmızılılar tüm şartları zorlayacak.
Bu sezon La Liga'ya tekrar yükselen Villarreal'in, Riera transferinde istekli olduğu fakat oyuncunun aldığı 3 milyon Euro civarındaki yıllık ücretten daha az bir rakam teklif edeceği ifade ediliyor. Marca'da yer alan habere göre, Galatasaray, Riera için gerekirse bonservis bedeli istemeyecek ve yıllık masrafları el yakan İspanyol oyuncunun Villarreal'e gitmesi için tüm kolaylıkları sağlanacak.
GİTMEK İSTEMİYOR
Sözleşmesi 2014'te sona erecek olan Albert Riera 1 sezon daha Galatasaray'da kalmak istiyor. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan'ın ifade ettiği transferde AB vatandaşlarına tanınacak olan ayrıcalık doğrultusunda, kişisel olarak gerekli mercilere dilekçe verecek isimlerden olan Riera, kazandığı ücretten feragat etmeye sıcak bakmıyor.
ALİ ADNAN BEKLETİLİYOR
Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizmesine karşılık gönderilmesi ihtimal dahilinde olan Riera'nın alternatifi ise Iraklı genç sol bek Ali Adnan. U20 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Irak Milli Takımı'nın başarılı sol bekini Fatih Terim'in çok beğendiği ifade ediliyor. Galatasaray, yabancı kontenjanında gereken boşluğu açabilirse Bağdat kulübünde forma giyen genç yeteneği kadrosuna katacak. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...