Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

George Soros: Trump kısa sürede ortadan yok olacak

Düzenleyen:
George Soros: Trump kısa sürede ortadan yok olacak

DÜNYA Haberleri

Macar asıllı ABD’li yatırımcı George Soros, İsviçre'nin Davos kentindeki 48. Dünya Ekonomik Forumu'nda yaptığı açıklamada, Trump'ın kısa sürede yok olacağını belirtti.

Daha önce göçmen yasağı nedeniyle Demokrat savcılarla ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik bir dizi davada iş birliği yapan Soros, Trump yönetimini Davos'taki açıklamalarında yine eleştirdi.

"KISA SÜREDE YOK OLACAK"

Bloomberg News'un haberine göre, 87 yaşındaki Macaristan asıllı milyarder "Trump yönetimini dünya için bir tehdit olarak görüyorum. Ancak bunun 2020'de ya da daha kısa sürede ortadan yok olacak tamamen geçici bir fenomen olduğunu düşünüyorum" dedi.

"2018'DE DEMOKRATLARIN SEÇİMİ KAZANMASINI BEKLİYORUM"

Soros sözlerini "Çekirdek destekçilerini harekete geçirme konusunda Trump'ın hakkını veriyorum. Ancak her çekirdek destekçisine karşı, eşit şekilde harekete geçen daha fazla sayıda çekirdek muhalif oluşturdu. Bu nedenle 2018'de Demokratların seçimi kazanmasını bekliyorum." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...