İstanbul için son dakika kar uyarısı! İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?

Düzenleyen:
İstanbul için son dakika kar uyarısı! İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?

SPOR Haberleri

Meteoroloji'den gelen son dakika hava tahminlerine göre; İstanbul'da kar yağışının ne zaman gerçekleşeceği ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar hafif karla karışık yağmur, yüksek yerlerinin ise kar yağışlı geçeceği öngörülüyor

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusu birçok kesim tarafından ilgi ile aranıyor. Yılbaşında da yağmayan kar, Ocak ayında da tam anlamıyla etkisini gösteremedi. Peki hava tahminlerinde kar yağışıyla ilgili neler var? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara  Bölgesi'nde, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin akşam saatlerine kadar  hafif karla karışık yağmur, yüksek yerlerinin ise kar yağışlı geçeceği tahmin  ediliyor. 

   Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredecek.

    Parçalı ve çok bulutlu hava beklenen İstanbul, Sakarya ve Kocaeli  çevrelerinin akşam saatlerine kadar hafif karla karışık yağmur ve yüksek  yerlerinin kar yağışlı geçmesi öngörülüyor.

    Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden orta kuvvette, zaman  zaman kuvvetli (40-60 Km/sa) olarak eseceği bölgede yaşayan vatandaşlardan  ulaşımda aksama ve çatı uçması gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli  olunması istendi.

    Ayrıca, zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı kesimlerinde gece  saatlerinde yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek  olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...