Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay Başkanı Akar, Şanlıurfa'da

Düzenleyen:
Genelkurmay Başkanı Akar, Şanlıurfa'da

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Suriye sınırındaki birlikleri denetlemek ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki kuvvet komutanlarıyla birlikte akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.

Askerî uçakla GAP Havaalanı'na inen Orgeneral Akar'ı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali karşıladı. Orgeneral Akar, beraberindeki komutanlarla birlikte kent merkezindeki 20. Mekanize Tugay Komutanlığı'na geçti. Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'yi makamında ziyaret eden Orgeneral Akar ve beraberindeki komutanların, sınır hattında denetlemelerini sürdüreceği kaydedildi.

Şanlıurfa'nın karşısında terör örgütü PYD/YPG/PKK'nın kontrolündeki Kobani ve Tel Abyad bölgeleri bulunuyor. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Şanlıurfa'daki sınır birliklerini ziyarete gitmesi Afrin'e yönelik Zeytin Dalı operasyonunun başlamasının ardından, "Kobani ve Tel Abyad'daki terör unsurlarına karşı da bir operasyon mu başlatılacak?" sorusunu akıllara getirdi.

Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada "Irak sınırına kadar tüm terör unsurlarını temizleyeceğiz!" diyerek Fırat'ın doğusundaki PYD/PKK unsurlarına karşı operasyon başlatılacağı sinyalini vermişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...