Trabzonspor, Derry City maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor, Derry City maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımı ile 18 Temmuz'da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımı ile 18 Temmuz'da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. nbsp;Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle Almanya'da tedavi gören Mark Janko ve Davraz kampındaki özel maçta geçirdiği sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Marek Sapara katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan genç kaleci Fatih ile Caner ise takımdan ayrı koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, kavurucu sıcak altında yaptıkları antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. İlk bölümde koşu ile dayanıklılık ve hıza bağlı bir çalışma yapan futbolcular, daha sonra iki grup halinde topla hücum ve savunma organizasyonları üzerinde çalıştı. nbsp;

AKÇAY'DAN ADALET VURGUSU
Bu arada, idman öncesi talebeleri ile saha içerisinde sohbet eden teknik direktör Mustafa Akçay, formayı hak edene vereceğinin altını çizdi. UEFA Avrupa Ligi'nde Derry City ile zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarını ifade eden başarılı teknik adam, "Ama ben size inanıyorum. Size inandığım için buradayım." dedi. Transfer konusuna da değinen Akçay, "Önümüze transferde bazı isimler geliyor. Araştırıyorum, maçlarını izliyorum, inanın beğenmiyorum. Hiç biri sizden iyi değil. Belki Henrique ve Batuhan'a alternatif olması için bir tane forvet oyuncusu isteriz. Ama herkes iyi olduktan sonra kendi içimizden de bazı şeyleri tamamlarız. Bunları içimden gelerek söylüyorum." ifadelerini kullandı. Trabzonspor, akşam saatlerinde yapacağı ikinci idmanla Derry City maçı hazırlıklarını devam ettirecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...