Galatasaray'ın yeni yönetiminde ilk istifa

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray'ın yeni yönetiminde ilk istifa

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, yönetimdeki ilk firesini kısa süre içinde verdi.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mustafa Cengiz'in yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerden Celal Açar, istifa etti.

Celal Açar'ın, yönetim içindeki görev dağılımından duyduğu memnuniyetsizlik nedeniyle istifasını verdiği öğrenildi.

İSTİFA EDEN CELAL AÇAR'DAN AÇIKLAMA
Galatasaray'da Başkan seçilen Mustafa Cengiz'in yönetim kurulu listesinde yer alan Celal Açar, Pazartesi günü istifa dilekçesini vereceğini söyledi.

Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Açar, yönetim kurulu görev dağılımında kendisine bir görev verilmediği için bu kararı aldığını söyledi.

79 yaşındaki Celal Açar, DHA Muhabirine yaptığı açıklamada; "Sayın Başkan beni yaşlı bulduğunu söyledi. Bunu öne sürerek ve 24 saatlik yoğun tempoya dayanamayacağımı düşünerek bana bir görev verilmedi. Ben de gençlerin önünü açmak için Pazartesi günü istifa dilekçemi sunacağım" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...