Marmaris'te kaybolan İngiliz kız bulundu

/ Kaynak: AA
Marmaris'te kaybolan İngiliz kız bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Marmaris'te tatil yaparken bir Türk barmenle kaçtığı iddia edilen 16 yaşındaki İngiliz kızın il merkezinde bulunduğu bildirildi.

Marmaris'te tatil yaparken bir Türk barmenle kaçtığı iddia edilen 16 yaşındaki İngiliz kızın il merkezinde bulunduğu bildirildi. Annesi Rhonda Jones ile Marmaris'e tatile gelen Faye Jones, bir barda barmen olarak çalışan M.C.E. (23) ile tanışmış ve arkadaşlık kurmuştu. Annesinin, arkadaşlığın devam etmesine karşı çıkması üzerine Faye Jones, ülkelerine dönmelerine kısa bir süre kala bavullarını alarak 4 gün önce M.C.E. ile kaçmıştı. Annenin Marmaris Polis Merkezi'ne yaptığı şikayet üzerine araştırma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, İngiliz kızı il merkezinde buldu. M.C.E. ise gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından kızın annesine teslim edileceği, zanlının ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...