Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Topal, 'Kıran kırana bir lig olacak'

/ Kaynak: İHA
Mehmet Topal, 'Kıran kırana bir lig olacak'

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, önümüzdeki sezon takım oyununu sahaya yansıtan ekibin şampiyon olacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, önümüzdeki sezon takım oyununu sahaya yansıtan ekibin şampiyon olacağını söyledi. Topal, "Kıran kırana bir lig olacak. Takım oyununu sahaya yansıtan şampiyonluğu elde edecektir. Biz de bunu yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım sezon sonunda şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" dedi. Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'nin sabah yapılan antrenmanın ardından tecrübeli futbolcu Mehmet Topal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İdmanların yorucu geçtiğini belirten Topal, "Bu yorucu idmanları yaparken de eğleniyoruz. Ersun Hoca, çok iyi bir kamp programı hazırlamış. Şu an takım halinde herkes çok iyi çalışıyor ve mücadele ediyor. Umuyorum ki bu yaptığımız idmanların karşılığını sezon içinde alır ve sezon içinde de çalışmalarımıza devam ederiz" diye konuştu. nbsp;Takımdaki rekabet ortamını değerlendiren sarı-lacivertli oyuncu, "Takımda rekabet olduğu zaman başarı gelecektir. Bu rekabet her zaman dostça ve kardeşçe geçmelidir. Artık her mevkide üç dört tane iyi oyuncu var. Biz, sahada işimizi iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Forma verdiği zamanlarda sahada elimizden gelenin en iyisini, beklettiği zaman da beklemeyi bileceğiz. Bu rekabet takımın başarısı için olumlu bir etken olacaktır. Ben de bütün futbolcular gibi forma şansını en üst düzeyde çalışarak yakalamaya çalışacağım. Rekabet her zaman iyidir bu rekabettir başarıyı getirecektir" şeklinde konuştu. nbsp;Mehmet Topal, UEFA'dan kötü bir sonuç beklemediklerini belirterek, "Herkesten daha çok heyecanla bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi futbolcular için artı bir motivasyondur. Biz olumlu ve heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz. Kötü bir sonuçla karşılaşmayacağımızı umut ediyoruz" dedi. nbsp;Yabancı sınırlamasının Türk futbolcuları daha iyi yere getireceğini işaret eden Topal "Yabancı futbolcu sınırlamasına olumlu bakıyorum. Bence bu yıllar öncesinden yapılması gereken bir şeydi. Çok yetenekli futbolcularımızın olduğunu düşünüyorum. Kendi futbolcularımıza değer verirsek kazanmaya çalışırsak bu bizim için çok daha iyi olacaktır. Başarılar yakalayacaksak Türk futbolcularımızla yakalayalım. Geç kalınmış bir karar; ama Türk futbolcular için çok iyi oldu. Bu organizasyondan sonra umut ediyorum ki Türk futbolcusu daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu. nbsp;"Bu sene lig şampiyonluğuna çok önem veriyoruz" diyen Mehmet Topal, "Baskı her zaman oluşturuyor. Bu sene lig şampiyonluğuna çok önem veriyoruz. Bu sene şampiyonluğu kazanmak zorundayız. Bu yıl şampiyonluk yarışı çok farklı olacak. Takımlar çok iyi oyuncular transferler yaptılar. Kıran kırana bir lig olacak. Takım oyununu sahaya yansıtan şampiyonluğu elde edecektir. Biz de bunu yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım sezon sonunda şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...