Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uludağ'da sömestir tatili yoğunluğu

Düzenleyen:
Uludağ'da sömestir tatili yoğunluğu

YAŞAM Haberleri

Yarı yıl tatilinde Uludağ'ı tercih edenlerle günübirlikçilerin oluşturduğu yoğunluktan teleferikte uzun kuyruklar oluştu, konaklama tesisleriyle pistler adeta doldu taştı.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da konaklama tesisleri ve pistleri, sömestir tatilini geçirmek için gelen yerli ve yabancı turistler ile günübirlikçiler doldururken, alternatif ulaşım imkanı teleferikte uzun kuyruklar oluştu. Uludağ'da tatilcileri ağırlayan konaklama tesisleri pistler adeta doldu taştı. Yarı yıl tatilinde daha fazla ilgi gören "Oteller Bölgesi"ndeki pistlerde, yerli ve yabancı tatilciler ile günübirlik ziyaretçiler kar keyfi yaşıyor. Hafta sonunu fırsat bilen günübirlikçiler yoğunluğu daha da artırdı. Tatilciler, pistlerde kayak, kızak ve snowboard yaparak ya da kar motoru gezintileriyle karın tadını çıkarıyor. Bölgedeki yoğunluktan alternatif ulaşım imkanı sunan teleferikte de uzun kuyruklar oluştu. Bu arada, Bursa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre otellerin bulunduğu bölgede kar kalınlığı 128 santimetre ölçüldü. Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 5, en yüksek 1 derece olduğu Uludağ'da, bugün ve yarın kar yağışı beklenmiyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...