Mahsur kalmalarına rağmen kayak keyfinden vazgeçmediler

Düzenleyen:
Mahsur kalmalarına rağmen kayak keyfinden vazgeçmediler

YAŞAM Haberleri

Hakkâri'de kayak yapmaya giderken yoğun tipi nedeniyle yolda mahsur kalan, aralarında çocukların da bulunduğu 150 kişi Mehmetçik ve karayolları ekiplerince kayak merkezine ulaştırıldı.

​Hafta sonu tatilinde kayak yapmak için kente 12 kilometre uzaklıktaki 2 bin 800 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne hareket eden 70 araç, kayak merkezi yolunun tipi nedeniyle kapanması sonucu ilerleyemedi.

Vatandaşların durumu karayollarına bildirerek yardım istemesinin ardından bölgeye sevk edilen Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri ile jandarmanın yardımıyla yürüttüğü çalışmayla yol ulaşıma açıldı.

Kara saplanan araçları kurtaran jandarma ve karayolları ekipleri, 70 araç ve içerisinde bulunan 150 kişinin kayak merkezine ulaşmasını sağladı.

Kapanan yolda iki saat bekleyen vatandaşlar, zorlu yolculuğun ardından ulaşabildikleri merkezde kayak yapmanın keyfini sürdü.

Çocuklar da kızaklarıyla kayarak gönüllerince eğlendi.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...