Iraklı Ali Adnan'dan flaş Galatasaray açıklaması

Iraklı Ali Adnan'dan flaş Galatasaray açıklaması

SPOR Haberleri

Galatsaray'ın listesinde yer alan Iraklı futbolcu Ali Adnan Kadhim Al Tameemi, transferi hakkında konuştu.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Iraklı sol bek oyuncusu Ali Adnan Kadhim Al Tameemi, sarı-kırmızılı takım hakkında konuştu. Ali Adnan, Skytürk360'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a gelmekten mutluluk duyarım. Kesin kararımı Bağdat'a gittikten sonra açıklayacağım. Fatih Terim ile birlikte çalışmayı çok isterim" dedi. İşte Irak U20 Milli Takımı'nda gösterdiği performanslar dikkatleri çeken Ali Adnan Kadhim Al Tameemi'nin açıklamaları...
Galatasaray ile prensip anlaşması yaptığını biliyoruz. Böyle bir duyum aldık. Bunula ilgili neler söyleyeceksin?
Öncelikle büyük bir mücadele verdik biz bu turnuvada. Turnuvamız biter bitmez 45 gündür biz dışarıdayız yani gurbetteyiz şu anda. İlk Önce bir Bağdat'a gitmek istiyorum. Bir ailemle, kulübümle ve çevremdeki eşim dostumla bir danışıp en iyi şekilde karar vermek istiyorum. Galatasaray da dahil olmak üzere bir çok Türk kulübünden teklif var. Avrupa'dan da teklif var. En sağlıklı kararı Bağdat'a giderek vereceğim. Şu anda hiçbir şey kesin değil. Herkesin bilgisine. Hangi Türk kulüplerinden teklif var ve hocan Avrupa'dan bir çok teklif gelmesine rağmen Türkiye'yi tercih etmeni söylemişti. Bununla ilgili neler söyleyeceksin?
Ben Ali Adnan'ım. Bağdat'ı seviyorum. Bağdat ile Türkiye arasında hiç bir fark yok benim için. Türkiye'de olmaktan da gurur duyacağım yalnızca şu an hiç bir şey kesin değil. İnşallah bizim devlet büyüklerimiz var orada kulüp büyüklerimiz yetkililerimiz var. Yetkililerimizle kim görüşüp anlaşırsa o şekilde en sağlıklı kararı vermeye çalışacağım.
Peki başka Türk kulüplerinden de teklif aldığını söylemiştin. Hangi Türk kulüpler?
Galatasaray ve Çaykur Rizespor'dan çok büyük teklifler aldım artık en doğru en sağlıklı kararı artık Bağdat'a gidince vereceğim.
Fatih Terim hakkında peki neler söylemek istersin? Kendisini ne kadar iyi tanıyorsun?Fatih Terim'in seni istediği yönünde duyumlarımız var.
Allah bana yardım ederse Fatih Terim gibi bir teknik adamın yanında oynamak gerçekten isterim. Fatih Terim'le çok eğleniyorum. Galatasayla ve Fatih Terim'le devam etmek istiyorum. İnşallah Allah bana güç kuvvet verirse Galatasaray'da Fatih Terim'le oynamaya her zaman razıyım.
Peki ne şartlarda Galatasaray'a gelmek ister ve Galatasaray'ı tercih edersin?
Transferim Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında gidip geliyor. Şu an ben en sağlıklı kararı ailemle konuşarak en sağlıklı kararı vermek istiyorum. Türkiye'de gerçekten olmayı çok istiyorum. Kesin kararımı daha sonra açıklayacağım.
Galatasaray önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Senin açından da bu avantajlı olmaz mı kendini gösterme açısından?
Galatasaray'da oynamak cidden büyük bir onur, gerçekten iyi olur ama benim şu anda kesin kararı sağlıklı bir kararı teknik direktörüm aileme danışarak en sağlıklı kararı vereceğime inanıyorum ve Galatasaray 'da oynayabileceğime inanıyorum.
Ağabeyinin eski futbolcu olduğunu biliyoruz. Menajerliğini ağebeyin mi yapıyor?Ağabeyin hangi takımda oynaman gerektiğine dair bir görüş bildiriyor mu?
Doğrudur ağabeyimin de bir kararı var ama ben annem, babam, kardeşlerimle oturup en doğru sağlıklı kararı vereceğime inanıyorum.
Peki Galatasaray'a gitmen için etkileyen biri var mı? Galatasaray'dan kiminle görüştü, kimden teklif geldi sana?
Ali Adnan'ın bir kere bir menajeri var. Kendi kendine karar alacak bir kişi değil. Ve bana en resmi teklifi kim yaparsa o şartlarda oynamayı kabul ederim . Herhangi bir resmi şey olmadıktan sonra ben herhangi bir resmi açıklama yapamam. Bana resmi bir teklif gelmedi şu an. Ancak görüş birliği oldu. Galatasaray'dan da yetkililerle görüştüm ama benim bir menajerim var .Menajerimden gelecek teklife göre en iyi şekilde resmi bir imzayı atacağımı umuyorum.
Drogba ve Sneijder ile forma giyeceksin Galatasaray'a gelirsen. Onlar hakkında ne söyler?
Ali Adnan olarak Galatasaray'da Drogba ve Sneijder ile oynamak çok güzel bir duygu. Galatasaray'da olup Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla Süper Lig'de oynamak gerçekten çok iyi bir duygu. Ve gerçekten de oynamayı da istiyorum. Gönlümde yatan bu.
Son olarak eklemek istediği bir şey var mı?
Ben Ali Adnan olarak Türk halkının bana olan sevgisini çok iyi biliyorum ve oynadığımız maçlarda da bunları gördük biz. Türkiye beni gerçekten kucaklıyor, beni seviyor. Türkiye'de oynamaktan gerçekten gurur duyacağım. İnşallah her şeyin hayırlısı olur bizim için. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...