Ndiaye'nin transferi resmen açıklanıyor

Düzenleyen:
Ndiaye'nin transferi resmen açıklanıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Senegalli oyuncu için İngiliz ekibiyle 16 milyon euro garanti, artı 1 milyon euro bonus karşılığında anlaştı.

Galatasaray Ndiaye için İngiliz ekibi Stoke City ile anlaşma sağladı. Stoke City'nin 15 milyon euro+1 milyon euro bonus teklif ettiği Senegalli oyuncu için dün yapılan görüşmeler sonrası prensip anlaşmasına varıldı.
 
Galatasaray16 milyon euro+1 milyon euro bonus karşılığında Senegalli oyuncuyu İngiliz ekibine vermeyi kabul etti. İlk planda, "Biz Premier Lig ekibiyiz, anlaşmayı bozmayız" diyerek geri adım atmayan İngliz temsilcisinin fiyatı 1 milyon euro artırmayı kabul ettiği öğrenildi. Transferin bugün ya da yarın resmen açıklanması bekleniyor.
 
Terim, Ndiaye'nin Premier Lig'e gitmek istemesi nedeniyle bu satışa izin vermişti. Bu arada 7.5 milyon euro'ya Osmanlıspor'dan alınan Ndiaye için başkent ekibine herhangi bir ödeme yapılmayacak. Ndiaye'nin sözleşmesindeki özel maddede futbolcu 2018-19 ya da sonrasındaki sezonda G.Saray'dan başka bir kulübe giderse Osmanlıspor transferden pay alabilir maddesi bulunuyor.
 
(Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...