Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emekli maaşını Mehmetçiğe bağışladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emekli maaşını Mehmetçiğe bağışladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gümüşhane’de uzun yıllar esnaflık yaptıktan sonra emekli olan Sırrı Şeker, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde icra edilen ‘Zeytin Dalı’ harekatına destek olmak için bir aylık emekli maaşını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret eden Şeker, ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu sevk ve idare eden komutan ve askerlere sevgi ve muhabbetle selam ederek, “Tüm kahraman Mehmetçikleri Allah’a emanet ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm Türkiye ve dünya Müslümanları sizlere duacı” dedi.

Valilik makamında Şeker’i kabul eden Vali Memiş, bu duyarlı davranışından dolayı kendisini tebrik ederek “En zor şartlarla görev yapan askerimiz, polisimiz bizlerin gurur kaynağı. Vatandaşımızda soğulsunlar son derece duyarlılar. Yurdumuzun her bölgesinden her gün bir destek haberi duyuyoruz. Bildiğiniz gibi geçen hafta ilimizdeki Pestil-Köme üreticileri ile 1071 kilogram Pestil-Köme gönderdik Afrin’de ki güvenlik güçlerimize. Bugünde bir duyarlı vatandaşımız Sırrı Bey bir aylık emeli maaşını son kuruşuna kadar Mehmetçiğimize bağışladı. Bu tür destekler güvenlik güçlerimize moral, motivasyon kaynağı olur. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...