Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tek hayali protez bir el

Tek hayali protez bir el

YAŞAM Haberleri

Suriye'nin Türkiye sınırındaki İdlib şehrinde rejim uçakları tarafından düzenlenen hava saldırısında evlerinin isabet alması sonucu 13 yaşındaki Yusuf Ziyadi’nin sağ eli koptu.

2,5 ay önceki saldırıda dokuz kişilik ailenin bir kısmı Suriye'de kalırken, sol gözünü kaybeden babası, protez el takılması umuduyla Yusuf'u Türkiye'ye getirdi. Baba Halid Ziyadi “Her gün aralıksız bombardıman altında yaşıyorduk. Yusuf daha çok küçük. Büyüdüğü zaman bundan etkilenmesin istiyorum. Protez el yaptıracak gücüm yok. Hayırseverlerden destek bekliyorum. İdlib'te bulunduğumuz zaman zarfında yardım kuruluşlarınızın desteğini gördük. Bize kucak açan Türk halkının yaptıklarını ömür boyunca unutmayacağız” dedi. Yusuf Ziyadi de “Saldırı sonrası kendime geldiğimde sağ elimin olmadığını fark ettim, günlerce kendime gelemedim. Başka sıkıntım yok, inşallah Türkiye'de protez ele kavuşurum. Protez elimin olmasıyla ben de rahatça arkadaşlarımla oynayabileceğim ve okuluma rahatça devam edeceğim'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...