Bu yaz tatilinde otel bulmak zor

Bu yaz tatilinde otel bulmak zor

Ekonomi Haberleri

Tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, yerli turist rezervasyonlarında ocak ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 civarında artış olduğunu söyledi.

Bu yıl hem yabancı hem de yerli turistlerin taleplerinde ciddi artış yaşanacağına dikkati çeken Küçükyılmaz “Tatil sezonunda otellerde boş oda bulmak çok zor olacak” dedi. Küçükyılmaz, yabancı turist sayısının 2018’de yüzde 20 civarında artarak, 38 milyona çıkacağını öngördü. Son 2-3 yılda Türkiye’ye gelmeyerek alternatif ülkelere yönelen Avrupalı turistlerin Türkiye’deki gibi kaliteli ve uygun fiyata hizmet alamadığını dile getiren Küçükyılmaz “Son dönemde biliyorsunuz alınan tedbirler sayesinde Türkiye’de de terör saldırıları gibi istenmeyen olaylar olmuyor. Bu nedenle turistler tekrar Türkiye’ye dönecek” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...